Afspraak maken

Via MijnGezondheid.net en via de MedGemak app kunt u digitaal een afspraak maken op het spreekuur. Wist u dat het ook mogelijk is om te beeldbellen met onze praktijk? U kunt hiervoor contact opnemen met onze assistente, zij zal samen met u bekijken of dat mogelijk en zinvol is.

De spreekuren zijn van 08.00-12.00 uur en ’s middags van 15.00-16.00 uur.

Tussen 10:30 uur en 11:00 uur is de praktijk slechts voor spoed te bereiken in verband met overleg van de assistenten met de huisarts. Vanwege lunchpauze en andere werkzaamheden van de assistente, is de praktijk van 12:30 uur tot 14:00 uur ook alleen voor spoedzorg bereikbaar.

Helaas komt het regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen op een afspraak die gemaakt is met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Wij betreuren dit zeer omdat een andere patiënt nu langer moet wachten voordat hij of zij gezien kan worden. Wij begrijpen dat er soms overmacht in het spel kan zijn maar willen u toch vragen om zich – uiterlijk 24 uur voor de afspraak – af te melden als u niet naar de gemaakte afspraak kunt komen.

Voor het niet verschijnen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt voortaan kosten in rekening te brengen. Deze kosten liggen, afhankelijk van de tijd die gereserveerd was voor het consult, tussen de € 10,- en € 20,-. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en zal door betrokkene zelf voldaan moeten worden.