Inschrijven

Huisartsenpraktijk Eikenbosch is gesloten voor nieuwe patiënten. Wij vragen u telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Er wordt een uitzondering gemaakt voor uitbreiding van het gezinsverband, zoals samenwonen met een al ingeschreven patiënt en pas geboren baby’s.

INFORMATIE M.B.T. AANMELDEN WACHTLIJST GEZONDHEIDSCENTRUM KONINGSOORD.

U kunt zich alleen aanmelden indien u woonachtig bent in het postcodegebied 5056-5057, in Berkel-Enschot.

Wij melden u pas aan in onze praktijk als u volgens de wachtlijst aan de beurt bent. Wij benaderen u als er ruimte is binnen de huisartsenpraktijk die u heeft doorgeven (dus u hoeft daarvoor NIET zelf te bellen). Afmelden bij uw oude huisarts doet u pas nadat u bij ons bent ingeschreven. Anders kunt u geen gebruik maken van de huisartsenzorg.

Op het moment dat u bent gebeld of gemaild door de nieuwe huisartsenpraktijk, zullen zij u vragen om een inschrijfformulier in te vullen, zodat wij de inschrijving compleet kunnen maken. Dit inschrijfformulier kunt u dan ophalen bij de praktijk waar u bent aangemeld.

    Binnenkort zal er een nieuwe huisartsenpraktijk starten in Berkel-Enschot. Wilt u zich specifiek aan willen melden voor deze nieuwe praktijk, dan graag aanmelden via site DKRTS Berkel-Enschot. Dit formulier is alleen bedoeld voor de huisartsen binnen het Gezondheidscentrum Koningsoord.

    Ik ga akkoord met het privacybeleid.