Onze praktijk

Per 1 oktober 2018 zijn wij gevestigd in gezondheidscentrum Koningsoord. Wij streven laagdrempelige, generalistische, persoonsgerichte en continue zorg voor onze patiënten na. Van geboorte tot aan het terminale ziekbed hopen we een eerste aanspreekpunt te zijn voor al uw medische vragen. Patiëntveiligheid hebben we hoog in ons vaandel staan. Er zullen gaandeweg meerdere veranderingen worden doorgevoerd en verbeterprojecten komen.

Alle huisartspraktijken in Berkel-Enschot hebben hun praktijk in Gezondheidscentrum Koningsoord. Elke huisartsenpraktijk heeft zijn eigen balie met eigen medewerkers. Praktijk Eikenbosch bevindt zich aan de rechterzijde van het pand.

Gezondheidscentrum Koningsoord

In Gezondheidscentrum Koningsoord bevinden zich diverse andere praktijken en organisaties zoals: Thebe Thuiszorg, psychologenpraktijken, fysiotherapeuten, diëtisten, verloskundigen en podotherapeuten, Deze praktijken hebben geen centrale balie, een afspraak kunt u alleen telefonisch maken. Klik hier voor een overzicht van de zorgaanbieders en hun contactgegevens.

Zorggroep PrimaCura

Onze praktijk is aangesloten bij Zorggroep PrimaCura Midden Brabant, deze organisatie regelt met zorgaanbieders in de regio Tilburg de zorg voor de patiënten op het gebied van onder andere diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. De zorgaanbieders zoals huisartsen, diëtisten, podotherapeuten, medische pedicures en diverse specialisten hebben een contract met de Zorggroep PrimaCura.