Spoedgeval

Levensbedreigende situatie

Indien u denkt dat er sprake is van een levensbedreigende situatie, bel dan onmiddellijk 112 (24 uur per dag, alle dagen van de week). Blijf zelf bij het slachtoffer en probeer eventueel ook andere mensen te waarschuwen om u te helpen tot de ambulance is gearriveerd. Laat de voordeur open zodat het ambulancepersoneel binnen kan.

Overige spoedgevallen tussen 08.00 – 17.00 uur

Voor overige spoedgevallen, zoals verwondingen of spoedeisende klachten die niet levensbedreigend zijn, belt u tussen 08.00 – 17.00 uur, de spoedlijn van onze praktijk op nummer: 013-5332165, kies daarna 1 in het keuzemenu.

Spoed in de avond, nacht, het weekend of tijdens feestdagen

Bij spoedgevallen en medische zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag, belt u na 17.00 uur, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen, met de huisartsenpost Midden-Brabant in Tilburg. Let op! De huisartsenpost heeft een nieuw telefoonnummer: 085-5360300. U krijgt de doktersassistente van de huisartsenpost aan de telefoon. Zij staat u te woord en beoordeelt of het om een dringend medisch probleem gaat. Ook kan zij advies geven of een afspraak voor u maken met de dienstdoende huisarts. Houd uw BSN-nummer en medische gegevens bij de hand. Meer informatie vindt u hier.